Pomeranč oplodí řez. 50g Království bylinek

Kód: 33704
Novinka Tip
59 Kč 118 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Pomeranč oplodí řez (Citrus x sinensis)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oplodí pomeranče, latinsky známého jako Citrus x sinensis, má zajímavou historii v tradičním léčitelství a bylo využíváno pro různé účely. Toto oplodí obsahuje různé látky, které mu dávají charakteristickou chuť a vůni.

Historie použití: Oplodí pomeranče bylo tradičně používáno v různých kulturách pro jeho potenciální přínosy. Bylo využíváno pro svou charakteristickou chuť a vůni, a také kvůli možným pozitivním účinkům na zdraví.

Účinné látky: Oplodí pomeranče obsahuje různé sloučeniny, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni, včetně fytonutrientů a dalších látek.

Souvisí s: Oplodí pomeranče může být spojeno s podporou trávicího systému a celkového pohody.

Návod na přípravu: Nálev (oplodí): 2 čajové lžičky oplodí pomeranče přelijte 1/4l vařící vody, nechejte v zakryté nádobě 10 min. odstát a sceďte.

Odvar (oplodí): 1-2 lžičky oplodí vsypte do 1/4l studené vody, přiveďte do varu, 1 min. povařte, nechte v zakryté nádobě 15 min. odstát a sceďte. Připravujte vždy čerstvé 2-3x denně.

Upozornění: Pro více informací a historii použití v tradiční přírodní medicíně Vás musíme odkázat na herbáře nebo na externí zdroje na Internetu nebo v literatuře. Podle současně platného nařízení Evropské komise č. 1924/2006 není možné u produktů uvádět žádná nepovolená zdravotní nebo výživová tvrzení, která nebyla schválena Evropskou komisí nebo Evropským úřadem pro bezpečnost potravin. Zdravotním tvrzením se rozumí tvrzení, ze kterého se naznačuje nebo ze kterého vyplývá, že se jedná o léčebné účinky na lidský organismus. Tento produkt je uvedený na trh v ČR jako rostlinný výtažek a surovina pro další zpracování. Nemá schválené diagnostické ani léčivé účinky a nejedná se o lék. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: