Podběl list řez. 50g Království bylinek

Kód: 33701
Novinka Tip
67 Kč 134 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Podběl list řez (Tussilago farfara)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podběl, vědecky známý jako Tussilago farfara, je rostlina s charakteristickými listy, která má dlouhou historii v tradičním léčitelství. Listy této rostliny obsahují různé látky, které mohou mít potenciální prospěšné účinky na lidské zdraví.

Historie použití: Podběl byl tradičně využíván v různých kulturách kvůli svým možným blahodárným účinkům. Byl používán pro své vlastnosti podporující pohodu dýchacího ústrojí a pro podporu normálního stavu hrdla.

Účinné látky: Listy podbělu obsahují různé sloučeniny, včetně silic, flavonoidů a taninů. Tyto látky mohou mít potenciální pozitivní vliv na pohodu dýchacího ústrojí.

Souvisí s: Podběl list je spojován s možností podpory normálního stavu dýchacího ústrojí a hrdla.

Návod na přípravu: Nálev (listy): 2 čajové lžičky podbělových listů přelijte 1/4l vařící vody, nechejte v zakryté nádobě 10 min. odstát a sceďte.

Odvar (listy): 1-2 lžičky listů vsypte do 1/4l studené vody, přiveďte do varu, 1 min. povařte, nechte v zakryté nádobě 15 min. odstát a sceďte. Připravujte vždy čerstvé 2-3x denně.

Upozornění: Pro více informací a historii použití v tradiční přírodní medicíně Vás musíme odkázat na herbáře nebo na externí zdroje na Internetu nebo v literatuře. Podle současně platného nařízení Evropské komise č. 1924/2006 není možné u produktů uvádět žádná nepovolená zdravotní nebo výživová tvrzení, která nebyla schválena Evropskou komisí nebo Evropským úřadem pro bezpečnost potravin. Zdravotním tvrzením se rozumí tvrzení, ze kterého se naznačuje nebo ze kterého vyplývá, že se jedná o léčebné účinky na lidský organismus. Tento produkt je uvedený na trh v ČR jako rostlinný výtažek a surovina pro další zpracování. Nemá schválené diagnostické ani léčivé účinky a nejedná se o lék. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: