Moringa prášek BIO 130g

Kód: 4167
Značka: NATU
152 Kč 116,92 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)

V současné době je považována za nejkomplexnější superpotravinu na světě. Její jedinečnost spočívá v tom, že se dají konzumovat/využít všechny její části – od kořenů až po listy. Právě díky této vlastnosti je v chudých oblastech Afriky, kde lidé trpí hladem, používána jako účinný prostředek v boji proti podvýživě.

    BIO
    Vegan
    Bez lepku
    Bez přidaného cukru
    Natural
    Bez SO2
    Bez laktózy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejvíce výživné jsou listy, které se dají konzumovat v syrové i usušené podobě. Moringa se přirozeně vysouší v sítích na slunci, aby nepřicházela o drahocenné složky. Suché listy se poté melou a drtí na velmi jemný zelený prášek.

Prášek z listů moringy má lahodnou lehce štiplavou chuť. Je vhodný pro všechny, kdo vyžadují zvýšený přísun živin (mikronutrientů) - pro sportovce, vegany, vegetariány, seniory ale i děti. Moringa je zdrojem mnoha vitaminů, minerálních látek a bílkovin. Navíc živiny jsou zastoupeny v dokonalém poměru, které lidské tělo dokáže maximálně využít a vstřebat.

Naše moringa je v BIO kvalitě. Zpracovává se velmi šetrným způsobem, neobsahuje geneticky modifikované složky GMO.

Použití

2 čajové lžičky (4 g) 1–2 x denně.

TIPY  

Moringu si můžete vychutnávat ve formě lahodného nápoje smícháním prášku se 150–200 ml studené nebo horké vody (do 90 °C), nebo můžete prášek přidat do kaše, smoothie, salátu nebo do polévky.

Věděli jste, že?

Moringa pochází původně z Indie, kde je po tisíciletí využívána v ajurvédské medicíně. Zmínky o ní jsou k dohledání i ve starověkých Védách (staroindických hinduistických textech).

Země původu: Egypt

Složení: Alergeny jsou vyznačené tučně

100 % BIO prášek z listů Moringy olejodárné (Moringa oleifera)

Výživové údaje:

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 368 kJ / 87 kcal
Tuky 1,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 8,3 g
- z toho cukry 1 g
Vláknina 2 g
Bílkoviny 9,4 g
Sůl 0,01 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: