Břečťan list řez. 50g Království bylinek

Kód: 33575
Novinka Tip
62 Kč 124 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Břečťan list řez (Hedera helix)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Břečťan list řez, vědecky známý jako Hedera helix, je rostlina původem z Evropy a Severní Ameriky. Tento popínavý keř má dlouhou historii v tradičním léčitelství a je ceněn pro své potenciální přínosy pro zdraví.

Historie použití břečťanu sahá až do starověku, kdy byl využíván pro své možné přínosy pro dýchací cesty a pokožku. Dnes je břečťan list řez oblíbeným bylinkovým doplňkem v tradičních medicínských systémech.

Břečťan list řez obsahuje saponiny, flavonoidy a další bioaktivní látky, které mu propůjčují jeho charakteristické vlastnosti.

Tato bylina je často spojována s podporou zdraví dýchacích cest a pokožky. Je využívána pro své možné přínosy pro dýchací cesty a podporu imunitního systému.

Souvisí s: Zdravím dýchacích cest, Podporou imunitního systému.

Návod na přípravu: Nálev (listy): 2 čajové lžičky břečťanových listů přelijte 1/4l vařící vody, nechejte v zakryté nádobě 10 min. odstát a sceďte.

Upozornění: Pro více informací a historii použití v tradiční přírodní medicíně Vás musíme odkázat na herbáře nebo na externí zdroje na Internetu nebo v literatuře. Podle současně platného nařízení Evropské komise č. 1924/2006 není možné u produktů uvádět žádná nepovolená zdravotní nebo výživová tvrzení, která nebyla schválena Evropskou komisí nebo Evropským úřadem pro bezpečnost potravin. Zdravotním tvrzením se rozumí tvrzení, ze kterého se naznačuje nebo ze kterého vyplývá, že se jedná o léčebné účinky na lidský organismus. Tento produkt je uvedený na trh v ČR jako rostlinný výtažek a surovina pro další zpracování. Nemá schválené diagnostické ani léčivé účinky a nejedná se o lék. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: